5-sterren villa van topkwaliteit met buitenzwembad in Durbuy

Vakantie in de Ardennen. Dat staat voor de natuur induiken en met zijn familie of vrienden momenten van gezellig samenzijn delen. Deze villa met een topcomfort en een unieke sfeer zal een extra cachet aan je verblijf geven.

Het vakantiehuis werd bijzonder zorgvuldig ingericht met als enige doel je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Deze villa met buitenzwembad moet je dan ook absoluut ontdekken.

Comfort is een prioriteit in Wellness Chalet Roos (de 6 slaapkamers beschikken elk over beddengoed van een uitstekende kwaliteit), zonder evenwel de gezelligheid uit het oog te verliezen. Dit vakantiehuis straalt een unieke sfeer uit die je nergens anders aantreft.

De uitgeruste keuken ligt ingebed in de grote woonruimte. Er is een knusse zitplaats en een fleurige, heldere eetplaats. De gezelligheid van de maaltijden en de avonden is verzekerd.

In de wellnessruimte kun je lekker relaxen. Ook in het buitenzwembad met een prachtig zicht op de Aisne vallei kun je je heerlijk laten gaan. Natuurlijk zal het zwembad ook de plaats bij uitstek zijn om je met de kinderen te vermaken. 

Wacht niet langer en kom dit vakantiehuis voor 15 personen met zijn verzorgde decoratie uit ruwe materialen (hout en steen) ontdekken. Het wordt een verblijf in de Ardennen waar je fantastische herinneringen zult aan overhouden.
5-sterren villa van topkwaliteit met buitenzwembad in Durbuy
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x