Luxe 5-sterren villa voor 10/15 personen met een buitenzwembad

Vertrek richting Durbuy. Deze 5-sterren accommodatie biedt een uitzonderlijk comfort en is gelegen in een idyllische omgeving in het hart van de Ardennen.

Je zult met plezier deze prachtige villa ontdekken, waar high-end apparatuur op jou wacht. De hele familie vindt iets om te ontspannen. Op tuinniveau vind je een verwarmd buitenzwembad en een ontspanningsruimte met sauna, infraroodhoek, jacuzzi en stoombad. Qua comfort is aan alles tot in de kleinste details gedacht. De leefruimtes zijn absoluut prachtig, bijvoorbeeld de woonkamer met een gezellige pellethaard, of de prachtige eetzaal met zijn warme sfeer. Je kunt ook rekenen op een ruime en volledig uitgeruste keuken. Kies in de zomer voor een barbecue op het terras. Het is een geweldige manier om te genieten van het prachtige uitzicht vanop de zuiders hardhouten gelegen terrassen.

De villa is gelegen in Durbuy, gekend om zijn romantische straatjes en vooral bekend als het kleinste stadje ter wereld. Een luxe verblijf wacht op jou in Durbuy met dit uitzonderlijke vakantiehuis om nu te reserveren voor jouw volgende vakantie!
Luxe 5-sterren villa voor 10/15 personen met een buitenzwembad
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x