Luxe villa met zwembad en wellness voor 10-15 personen te huur in Durbuy

Met een prachtige decoratie, een hemels decor en een hoogwaardige uitrusting, heeft deze gite alle troeven om jouw verblijf in Durbuy onvergetelijk te maken.

De eigentijdse sfeer en luxe uitrusting zijn het kenmerk van deze 5-sterren accommodatie die de meest veeleisende gasten zal verrassen. Inderdaad, met zijn prachtige overdekte jacuzzi, verwarmd buiten zwembad en wellness ruimte met stoombad, hamam, infrarood sauna, finse sauna, en solarium biedt deze villa in de provincie Luxemburg alles wat nodig is om je te ontspannen en te vermaken. Elke kamer is absoluut mooi en is prachtig gedecoreerd om in elke hoek van het huis verschillende werelden te creëren. De woonkamer is een plaats van ontspanning of recreatie met zijn prachtige banken. De eetkamer is erg vriendelijk ingericht en je zult hier genieten van goede maaltijden, bereid in een ultramoderne en uitgeruste keuken. Daarnaast zijn de 6 slaapkamers aangenaam. Tot slot is de buitenkant van de luxe villa net zo netjes onderhouden. Er zijn meerdere zonneterrassen, waarvan 1 overdekt.

Een verblijf in Durbuy is dé kans om een charmante stad te ontdekken, waar je door mooie kleine straatjes kunt slenteren. 

Een fantastisch verblijf wacht op jou met een mix aan ontspanning, ontdekkingen en entertainment, door nu dit prachtige vakantiehuis in Durbuy te reserveren.
Luxe villa met zwembad en wellness voor 10-15 personen te huur in Durbuy
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x