Chalet met zwembad en wellness te huur in Durbuy

Wie droomt er niet van om een weekend lang te relaxen? Hier is de ideale plek om deze droom te realiseren! Een uitzonderlijk bezit, Wellness Chalet Roos is ontworpen om je verblijf onvergetelijk te maken.

Laat je betoveren door deze uitzonderlijke residentie. Na een verkeersarme weg van een halve kilometer, kom je deze villa tegen die op een unieke locatie gebouwd werd met een fantastisch uitzicht.

Uitstekend comfort, eersteklas afwerking, luxueuze uitrusting ... alle elementen zijn er voor je om een fantastisch moment door te brengen in dit ongelooflijke eigendom. Liefhebbers van ontspanning en nietsdoen, het grote ontspanningscentrum met finse sauna, infraroodhoek, solarium, jacuzzi en stoombad, het verwarmde privézwembad staan voor je klaar. Ze zullen je verblijf nog aangenamer maken.

Deze 5-sterrenaccommodatie heeft in totaal 6 slaapkamers en 3 badkamers, dus het comfort van iedereen is gegarandeerd.

Een andere grote troef van deze uitzonderlijke accommodatie is zeker de prachtige omgeving die het biedt. Sterker nog, Wellness Chalet Roos ligt op een heuvel met uitzicht op de Aisne, in het hart van het bos en in een geïsoleerde omgeving. Je zult onmiddellijk in de ban raken van deze kalme en beschermde omgeving. 

Ontdek onverwijld deze betoverende plek: het is de ideale plek om een familiereünie te organiseren.
Chalet met zwembad en wellness te huur in Durbuy
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x