Luxe villa Ardennen met verwarmd zwembad en wellnesscenter

Luxe villa Ardennen met verwarmd zwembad en wellnesscenter. Wellness Chalet Roos is een luxe vakantiewoning met compleet professioneel wellness center: infinity pool, grote Finse sauna, 8 pers. jacuzzi, infrarood-hoek, tower zonnebank, dompelton, trekemmer, 6 luxe regendouches. Zuidelijke terrassen!

Wellness Chalet Roos is gelegen in Bomal-sur-Ourthe, een deelgemeente van ’s werelds kleinste stadje Durbuy. De Chalet ligt op één van Bomal’s hoogste punten. Van om het even waar (woonkamer, zwembad, jacuzzi, sauna,…) geniet u van een prachtig zicht op de samenkomst van de Aisne-vallei met die van de Ourthe. De zuiders georiënteerde terrassen laten u genieten in alle luxe.

Wellness Chalet ROOS is een uniek concept binnen Europa. Het is de enige vakantiewoning, gekoppeld aan een compleet luxueus privé wellness center en verwarmd zwembad. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat u een fantastische ervaring/vakantie tegemoet gaat op een adembenemende locatie. Wij zijn steeds persoonlijk ter plaatse om onze gasten te ontvangen! 

Wellness Roos kan maximaal 15 gasten ontvangen, bezoekers inclusief. Honden zijn niet toegelaten.
Luxe villa Ardennen met verwarmd zwembad en wellnesscenter
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x