Luxe villa met verwarmd zwembad voor 15 personen in Durbuy

Zin in comfort, ruimte en licht om onvergetelijke momenten te beleven met familie of vrienden? Stap door de deur en ontdek je toekomstige vakantiehuis. Je zal er dol op zijn! Deze prachtige vakantiewoning bevat 3 verdiepingen die allemaal veel licht, gezelligheid en een mooie inrichting bieden.

De grote woonkamer is voorzien van een uitgeruste keuken, eetkamer en zitkamer. Door de schuiframen heb je het gevoel dat je middenin de natuur zit. Je beleeft er vast en zeker een aangename vakantie met een heleboel gezellige momenten.Het vakantiehuis beschikt dus over 6 slaapkamers en 3 badkamers met een perfecte afwerking. De warme slaapkamers zijn mooi ingericht met beddengoed van topkwaliteit.

Zin om te relaxen? Het compleet geïntegreerd privé wellness center met verwarmd buitenzwembad biedt plezier aan jong en oud. Je kan bovendien buiten eten want het vakantiehuis is uitgerust met meerdere terrassen, waarvan één is overdekt. Ze laten je genieten van een prachtig uitzicht! 

De vakantiewoning is gelegen in een klein dorpje in de buurt van Durbuy, deelgemeente Bomal Sur Ourthe. Je bevindt je dus in het hartje van de Ardennen, waar talrijke activiteiten mogelijk zijn. Ten slotte zijn er ook talloze wandelingen mogelijk in de bossen van de streek.

Dit verblijf bevat alle nodige ingrediënten voor een fantastisch verblijf in een streek vol toeristische activiteiten.
Luxe villa met verwarmd zwembad voor 15 personen in Durbuy
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x