Villa met zwembad en jacuzzi vlakbij Durbuy

Op zoek naar optimaal comfort ? Zin om te genieten van een superuitgeruste wellnessruimte? Nood aan rust? Dit 5 sterren vakantiehuis voor 10-15 personen zal al uw verwachtingen overtreffen.

Deze fantastische villa ligt op de hoogten van Bomal sur Ourthe (Durbuy) in een bebost park en zal de liefhebbers van uitzonderlijke panden in verrukking brengen. Hij is voortreffelijk uitgerust (verwarmd buitenzwembad, sauna, jacuzzi, hamam,....) en baadt in een sfeer van warme hartelijkheid. Je brengt er met familie of vrienden een onvergetelijke vakantie door!

De 6 slaapkamers en 3 badkamers van het verblijf garanderen een optimaal comfort. Het gebouw bestaat uit 3 etages. Deze indeling laat een deel van de groep toe zich af te zonderen en wat meer rust en intimiteit op te zoeken.

De ruime eetkamer op het gelijkvloers loopt over in de leefkamer. Het is onmogelijk om weerstand te bieden aan de verleidelijke knusheid en glans! 

Een wellnessruimte, een vijfsterrenhotel waardig, een karaktervolle en comfortabele vakantiewoning van een topkwaliteit waar het echt goed toeven is.

Villa met zwembad en jacuzzi vlakbij Durbuy
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x